ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BİN 100 KİŞİ KAPASİTELİ CAMİ İBADETE AÇILDI

Tarih : 08 Mart 2024
BİN 100 KİŞİ KAPASİTELİ CAMİ İBADETE AÇILDIÜmraniye Belediyesi, Ramazan ayı arifesinde bin 100 kişi kapasiteli Sarıkaya Cami ve Kur’an Kursu’nun açılışını Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla yaptı. Eda edilen Cuma namazının  ardından cami dualarla hizmete açıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından Yukarı Dudullu Mahallesi’nde 713 metrekarelik bir alana yaptırılan ve bahçesinde 112 metrekare alanda şadırvan, 18 metrekarelik alanda çay ocağı ile 135 metrekare alanda taziye evinin bulunduğu toplam bin 100 kişi kapasiteli Sarıkaya Cami ve Kur’an Kursu dualar eşliğinde ibadete açıldı.

Ramazan öncesi yapılan açılışa; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik’in duası ile sona erdi.

Hayırsever Ramazan Sarıkaya açılışta konuşma yaparak, “Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a, emeklerinden ve bu kadar detaycı çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım, “Cumamız mübarek olsun. Ramazan-ı Şerif’e sayılı günler kaldı. Rabbim camimizi hayırlı eylesin” dedi. Başkan Yıldırım, “2019’da göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar 18 tane cami yapma imkanımız oldu. Kimisi hayırsever kardeşlerimizle, kimisi de belediyemiz bünyesinde yapıldı. Camimiz bin 100 kişi kapasiteli. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sağ olun. Var olun” dedi.

FOTO GALERİ