ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Bilge Çocuklar, Yaz Okulu’nda Çok Mutlu!

Tarih : 28 Haziran 2019
Bilge Çocuklar, Yaz Okulu'nda Çok Mutlu!Çocukların verimli bir yaz tatili geçirmesini amaçlayan Ümraniye Belediyesi, Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda 3-4-5- ve 6. sınıf öğrencilerine Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde; Eğlenceli Matematik, Akıl ve Zekâ Oyunları, Fen ve Deney Atölyesi, Robotik ve Kodlama, El işi Faaliyetleri, Adab-ı Muaşeret, Ebru, Taş Baskı ve Spor alanlarında eğitimler verilmeye başlandı.

Çocukların verimli bir yaz tatili geçirmesini amaçlayan Ümraniye Belediyesi, Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda 3-4-5- ve 6. sınıf öğrencilerine Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde; Eğlenceli Matematik, Akıl ve Zekâ Oyunları, Fen ve Deney Atölyesi, Robotik ve Kodlama, El işi Faaliyetleri,  Adab-ı Muaşeret, Ebru, Taş Baskı ve Spor alanlarında eğitimler verilmeye başlandı.

Çocukların kişisel gelişimine destek olmak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak için Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda 3-4-5- ve 6. sınıf öğrencilerine 9 farklı alanda eğitimler verilmeye başlandı. Ayrıca çocuklar eğitimlerin yanı sıra; Nezahat Gökyiğit Botanik Parkı (Orman Kâşifleri), Darıca Hayvanat Bahçesi ve Darıca Sahil Parkı, Piknik (Ümraniye Mesire alanı), Miniatürk, Galata Mevlevîhanesi Müzesi ve Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesi’ne düzenlenen gezi ve aktivitelerle de doyasıya eğlenecek.

FOTO GALERİ