ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Bilge Çocuk Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Tarih : 04 Ağustos 2020
Bilge Çocuk Yaz Okulu Kayıtları BaşladıÜmraniye Belediyesi’nin her yıl çocuklar için düzenlediği Bilge Çocuk Yaz Okulu kayıtları başladı. Yaz okuluna kayıt yaptıran çocuklar, üç hafta sürecek eğitimlerde hem yeni bilgiler edinecek hem de çeşitli etkinliklerle eğlence dolu bir yaz dönemi geçirecek.

 

Ümraniye Belediyesi’nin her yıl çocuklar için düzenlediği Bilge Çocuk Yaz Okulu kayıtları başladı. Yaz okuluna kayıt yaptıran çocuklar, üç hafta sürecek eğitimlerde hem yeni bilgiler edinecek hem de çeşitli etkinliklerle eğlence dolu bir yaz dönemi geçirecek.

Ümraniye Belediyesi’nin çocukların eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği Bilge Çocuk Yaz Okulu kayıtları başladı. Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek yaz okulu, 10 Ağustos tarihinde başlayacak. Çocuklar Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda güzel konuşma, temel dini bilgiler, fen deney atölyesi, ebru, sinema, el işi faaliyetleri ve akıl zeka oyunlarının yanı sıra geziler, piknik, uçurtma etkinliği ile boğaz turu gibi etkinliklere katılacak.

Üç hafta boyunca sürecek Bilge Çocuk Yaz Okulu, 28 Ağustos tarihinde sonra erecek.

Detaylı bilgi ve kayıt için: 0 (216) 364 36 73

FOTO GALERİ