Bilge Çocuk Eğitim Projesi İkinci Dönem Eğitimleri Başladı

Tarih : 17 Şubat 2020
 Bilge Çocuk Eğitim Projesi İkinci Dönem Eğitimleri BaşladıÜmraniye Belediyesi Bilge Çocuk Eğitim Projesi ikinci dönem eğitimleri başladı. Eğitimlerin başlaması nedeniyle velilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Başarılı bir ilk dönem geçiren Ümraniye Belediyesi Bilge Çocuk (Üstün Yetenekli) Eğitim Projesi, ikinci dönem eğitimleri başladı. Proje kapsamında ikinci dönemin başlaması nedeniyle bir toplantı düzenlenerek velilere bilgilendirme yapıldı. Toplantıda proje kapsamında uygulanacak ders programı, eğitimlere katılan uzman eğitmenler ve genel olarak proje ile ilgili bilgiler verilirken, toplantıya katılan velilerin görüşleri alındı. Toplantıya katılan veliler ise, eğitime olan desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür etti.