BEYHAN BUDAK CUMARTESİ BULUŞMALARINDA ÜMRANİYELİ’LERLE BULUŞTU

Tarih : 08 Temmuz 2024
BEYHAN BUDAK CUMARTESİ BULUŞMALARINDA ÜMRANİYELİ'LERLE BULUŞTUÜmraniye Belediyesi tarafından belediye şehir meydanında “Cumartesi Buluşmaları” başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmanın ilk konuğu Psikolog Beyhan Budak oldu.

Ümraniye Belediyesi yaz sezonu boyunca her hafta cumartesi akşamlarında birbirinden değerli kişiler ve film gösterimlerini Ümraniyelilerle buluşturacak. Cumartesi günü start veren “Cumartesi Buluşmaları” programının ilk konuğu Psikolog Beyhan Budak oldu.

Belediye Bahçesinde düzenlenen program vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Konuşmacı olarak katılan Psikolog Beyhan Budak, “Aramızdaki İlişkiler” adlı bir söyleşi gerçekleştirdi.  Vatandaşlar, Budak’ın sohbetini ilgi ile takip etti. Programın bitimine doğru yüzlerce katılımcının yer aldığı alanda soru-cevap kısmına geçildi.

“Cumartesi Buluşmaları” programı 13 Temmuz’da ‘İhtiyarlar Taburu’ adlı film gösterimi ile devam edecek.