Belediye Personeline CİMER Eğitimi Verildi

Tarih : 15 Kasım 2019
Belediye Personeline CİMER Eğitimi Verildiİstanbul Valiliği Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Öner, Ümraniye Belediyesi’nde CİMER cevap onay yetkilisi, koordinatör ve kullanıcı olarak görevlendirilen personellere CİMER eğitimi verdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eğitim programında; CİMER Koordinatörü Öner, belediyede görev yapan CİMER koordinatörlerine ve kullanıcılarına, CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı ve sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konularında eğitimler verdi.

Oldukça verimli geçen toplantı fikir alışverişinin ardından sona erdi.