ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

“BAŞKANLA 5 ÇAYI” IHLAMURKUYU’DAYDI

Tarih : 14 Eylül 2022
“BAŞKANLA 5 ÇAYI” IHLAMURKUYU'DAYDIBelediyeyle vatandaşları mahallelerde bir araya getiren “Başkanla 5 Çayı” programları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yıldırım bu kez de Ihlamurkuyu mahalle sakinleriyle buluştu.

Geçtiğimiz yıl başlayan ve Ümraniyelilerin büyük ilgisiyle karşılanan “Başkanla 5 Çayı” programları sürüyor. Her yaştan mahalle sakininin katıldığı, talep ve önerilerin doğrudan ilgililere aktarıldığı buluşmalar her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde gerçekleşiyor. Başkan İsmet Yıldırım bu kapsamda tüm programlara katılarak, komşularını dinliyor.

“Başkanla 5 Çayı” buluşması bu kez de Ihlamurkuyu Mahallesi’nde muhtarlık bahçesinde yapıldı. Geri dönüşüm, temizlik, istihdam, sokak hayvanları, park ve okul yapımı gibi konuların ele alındığı programda Başkan Yıldırım; talep ve önerileri dinleyerek, gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. Belediye yöneticileri de bu talimatlar doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde başlattı.

Ümraniye Belediyesi olarak ilçe geneli ve Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme de bulunan Yıldırım, “Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu buluşmaları hem vatandaşımız hem de belediyemiz açısından çok faydalı buluyorum. Talep ve önerileriniz bizim için çok önemli” dedi.

 Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da yerini aldı. Programda, her zaman olduğu gibi çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ