BAŞKAN YILDIRIM’IN PAZAR MESAİSİ SİİRTLİLERLE BAŞLADI

Tarih : 11 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM'IN PAZAR MESAİSİ SİİRTLİLERLE BAŞLADIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Siirt Şirvan Matlet ve Sisem Köyü Derneği’nin kahvaltı programına katıldı.

İlçedeki derneklerle bir araya gelerek, gündemi değerlendiren Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Siirtliler’in konuğu oldu oldu. Siirtlilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Yıldırım, “Türkiye’nin son beş yılda başına gelmediği kalmadı. Seller, yangınlar ve depremler gibi bir birçok doğal afet yaşadı. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde çok şükür yaralar sarılmaya başladı. Tabi bu olumsuz hadiseler yaşanırken bir yandan da hizmetlerimizi devam ettirmeye çalıştık. 271 kalıcı eser bırakmanın yanı sıra, gençlerimize maddi manevi yardımlarımız oldu. İnşallah 31 Mart’ta Murat Kurum’u İstanbul’umuzun başkanı yaptıktan sonra da hizmetlerimiz hem Ümraniye’de hem de İstanbul’da hız kesmeden devam edecek” dedi.