Başkan Yıldırım’dan Ümraniyelilerin Taleplerine Birebir Yanıt

Tarih : 11 Temmuz 2019
Başkan Yıldırım'dan Ümraniyelilerin Taleplerine Birebir YanıtÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; randevu talebinde bulunan vatandaşlarla Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Halkın içinde olan ve her fırsatta Ümraniyeli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, belediye binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisiyle görüşme talep eden vatandaşlarla birebir görüşüp sıkıntılarını dinleyen Başkan Yıldırım, aileleriyle gelmiş olan çocuklarla da yakından ilgilenerek,  onlara hediyeler verdi.