Başkan Yıldırım’dan Şehit Mezarları ve Şehit Yakınlarına Ziyaret

Tarih : 15 Temmuz 2020
Başkan Yıldırım'dan Şehit Mezarları ve Şehit Yakınlarına ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehit mezarlarını ziyaret ederek dua ederken, Ümraniye’de yaşayan şehit yakınlarını da tek tek evlerinde ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde önce Kocatepe ve Ihlamurkuyu mezarlıklarında bulunan şehit mezarlarını ziyaret etti. Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ile birlikte bu ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yıldırım, dua ettikten sonra mezarlara çiçek bıraktı. Başkan Yıldırım daha sonra gün boyunca Ümraniye’de bulunan şehit yakınlarını evlerinde tek tek ziyaret etti.