BAŞKAN YILDIRIM’DAN ERYILDIZ SİTESİ’NE ZİYARET

Tarih : 12 Nisan 2021
BAŞKAN YILDIRIM'DAN ERYILDIZ SİTESİ'NE ZİYARETÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Tatlısu Mahallesi Eryıldız Sitesi’ni ziyaret ederek, gençlerin daha kullanışlı ve modern alanlarda spor yapabilmesi için hizmete açtığı çok amaçlı spor sahasını da yerinde inceledi.

Başkan İsmet Yıldırım, Tatlısu Mahallesi Eryıldız Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyareti sırasında, belediye tarafından gençlerin daha modern ve kullanışlı alanlarda spor yapmasını sağlamak için yapılan çok amaçlı spor sahasını da gezen Başkan İsmet Yıldırım, gençlerle basketbol oynadı. Başkan Yıldırım, gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak için, ilçenin birçok yerine saha yapmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren site sakinleri, ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor sahaları için Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür etti.