BAŞKAN YILDIRIM’DAN EMNİYET MENSUPLARINA ZİYARET

Tarih : 12 Nisan 2021
BAŞKAN YILDIRIM'DAN EMNİYET MENSUPLARINA ZİYARETBaşkan İsmet Yıldırım, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle ilçede bulunan polis merkezlerini ziyaret etti. Başkan Yıldırım, büyük bir özveriyle çalışan polislere başarı belgesi takdim etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 10 Nisan Polis Günü nedeniyle Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, ilçede yer alan polis merkezlerine ziyarette bulundu. Başkan Yıldırım, toplumun huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyarak çalışan Emniyet mensuplarının Polis Günü’nü kutlayarak, kendilerine başarı belgesi verdi.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, ”Gece gündüz demeden, milletimizin asayiş ve huzuru için canını ortaya koyarak vazife ifa eden polislerimizin, 10 Nisan Polis Günü’nü yürekten kutluyorum. Bu eşsiz vatan için can vermiş şehit polislerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.