BAŞKAN YILDIRIM TOPAĞACI VE DUMLUPINAR MAHALLELERİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarih : 15 Şubat 2021
BAŞKAN YILDIRIM TOPAĞACI VE DUMLUPINAR MAHALLELERİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDUÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yıldırım, Topağacı ve Dumlupınar Mahallelerindeki esnafa ziyarette bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Topağacı ve Dumlupınar Mahallerinde bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Yıldırım; esnafla sohbet ederek, sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Başkan İsmet Yıldırım, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde; maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat çekti. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Yıldırım, çözüm için gerekli birimlere talimat verdi. Esnaf, kendilerini ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yıldırım’ı ilgiyle karşıladı.

Başkan İsmet Yıldırım esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek, sohbet etti.