ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Sinop ve Gümüşhaneli Hemşehrilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 22 Haziran 2019
Başkan Yıldırım Sinop ve Gümüşhaneli Hemşehrilerle Bir Araya Geldiİlçede faaliyet gösteren il derneklerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez ise Sinop İli Sazlı ve Akbaş Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Gümüşhane Kelkit Kınalıtaş Köyü Derneğini ziyaret ederek hemşehriler ile bir araya geldi.

İlçede faaliyet gösteren il derneklerine yönelik ziyaretlerini sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu kez ise Sinop İli Sazlı ve Akbaş Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Gümüşhane Kelkit Kınalıtaş Köyü Derneğini ziyaret ederek hemşehriler ile bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, il derneklerine de ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Başkan Yıldırım; Sinop İli Sazlı ve Akbaş Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği ile Gümüşhane Kelkit Kınalıtaş Köyü Derneğini ziyaret ederek hemşehriler ile buluştu. Ziyarette birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan İsmet Yıldırım, 23 Haziran Seçimlerinin önemine değinerek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

FOTO GALERİ