ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT KOMİSER YARDIMCISI ABDULLAH YASİR BİNİCİ İÇİN DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Tarih : 11 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM ŞEHİT KOMİSER YARDIMCISI ABDULLAH YASİR BİNİCİ İÇİN DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Şehit Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici’nin şehadetinin 2. sene-i devriyesinde, Ümraniye Nikâh Sarayı’nda düzenlenen anma programına katıldı.

2022’de Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelede görevli Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici, takip ettikleri aracı durdurdukları esnada şüpheli şahsın ateş açması sonucu şehit olmuştu. 2. sene-i devriyesi sebebiyle Ümraniye’de düzenlenen anma programına katılan Başkan İsmet Yıldırım, "Zamanında Türkiye, Kore ve Kıbrıs Gazileri ve şehitleri ile anılırdı. Ancak artık hain terör örgütleri tarafından şehit edilen polis ve askerlerimizle anılmaya başlandı. Tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Rabbim sizlere de sabırlar ihsan eylesin" dedi.

Programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Abdülaziz Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bal, Şehit Polis Memuru Binici’nin Ailesi, şehit aileleri ve davetliler katıldı.

FOTO GALERİ