ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Şeb-i Arus ve Mevlid-i Nebi Programına Katıldı

Tarih : 20 Aralık 2019
Başkan Yıldırım Şeb-i Arus ve Mevlid-i Nebi Programına KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, özel bir eğitim kurumunda düzenlenen Şeb-i Arus ve Mevlid-i Nebi programına katıldı. Öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de bu sene ilk defa bir kitap fuarı açtık. Orada gördük ki Ümraniye bu işe aç. Fuara ilk dört günde 100 bin kişi katıldı” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, özel bir eğitim kurumunda düzenlenen Şeb-i Arus ve Mevlid-i Nebi programına katıldı. Öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de bu sene ilk defa bir kitap fuarı açtık. Orada gördük ki Ümraniye bu işe aç. Fuara ilk dört günde 100 bin kişi katıldı” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İnci Eğitim Kurumları’nda çok sayıda öğrenci ve velinin katıldığı Şeb-i Arus ve Mevlid-i Nebi programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, peygamberimizi anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını ifade ederek, gençlerin peygamberimizi örnek almalarını söyledi. İnsanın yetişmesinde eğitim ve öğretim kadar sohbet programlarının da önemli olduğunu belirten Başkan Yıldırım, öğrencilere her gün kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Başkan Yıldırım, “Kendinizi önemseyin gençler. Okumayı ve öğrenmeyi mutlaka hayatınızdan çıkarmayın. Her gün bir kitaptan beş on sayfa okumadan yatmayın. Ümraniye’de bu sene ilk defa bir kitap fuarı açtık. Orada gördük ki Ümraniye bu işe aç. İlk 4 günde 100 bin kişi katıldı. Tabi Ümraniye’nin dışından da gelenler oldu ama anladım ki insanlarla da konuşuyorum, çok faydalı bir çalışma oldu. Böyle bir fuar hem gençlerimize hem de yetişmiş anne ve babalara çok faydalı olduğunu orada müşahade ettik” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ