BAŞKAN YILDIRIM RİZE GÜNEYSU DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 06 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM RİZE GÜNEYSU DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİGündemin konuşulduğu, dilek ve temennilerin dile getirildiği dernek programları devam ediyor.

Atakent Mahallesi’ndeki Rize Güneysu Tepebaşı Köyü Derneği’yle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bütün yaşanan olumsuz hadiselere rağmen Ümraniye’mizde son 5 yılda önemli hizmetler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. İlçemize 271 eser kazandırdık. Hizmetlerimizi ve yapacaklarımızı anlattığımız kitapçıkları sizlerin evlerine gönderiyoruz. Bu sayede çalışmalarımızı daha yakından inceleyebilirsiniz. Ümraniye’mizin daha iyi hizmetler alabilmesi için 31 Mart’ta İstanbul’da Murat Beyefendi’yi, Ümraniye’de de beni desteklemeyi unutmayın” dedi.

Program, dernek üyelerinin Başkan Yıldırım’a talep ve önerilerini söylemesiyle son buldu.