ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Ramazanda da Vatandaşlarla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Tarih : 14 Mayıs 2019
 Başkan Yıldırım, Ramazanda da Vatandaşlarla İç İçe Olmaya Devam Ediyorİnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşuları ziyaret ederek bereketli sofralarda bir araya geldi ve sohbet etti.

İnsanların birbiriyle kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniyeli komşuları ziyaret ederek bereketli sofralarda bir araya geldi ve sohbet etti.

Vatandaşlarla iç içe olmayı önemseyen Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de oturan aileleri hem iftar öncesi hem de iftar sonrası ziyaret etmeye devam ediyor. Birkaç gün önce Diktaş ailesinin iftar sofrasına konuk olan Başkan Yıldırım, aile fertleriyle de yakından ilgilenerek sohbet etti.

İftardan sonra da birçok mahalle sakinine misafir olan ve gençlerle de bir araya gelen Başkan Yıldırım, “Bizlere yuvalarını açarak, sıcak çaylarını paylaşan kıymetli komşularımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO GALERİ