ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ORUCUNU ŞEHİT AİLELERİYLE BİRLİKTE AÇTI

Tarih : 20 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM ORUCUNU ŞEHİT AİLELERİYLE BİRLİKTE AÇTIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programına katıldı.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda şehit aileleri ve gazilere düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan İsmet Yıldırım, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim inşallah bin aydan daha hayırlı kadir gecesine de erişmemizi nasip etsin. Sizler bu memleketin en önemli insanlarısınız. Askerlerimizin nöbeti ve emniyet güçlerimizin yaptığı hizmetler sayesinde bu memleket ayakta duruyor. Her zaman sizlerin yanındayız ve emrinizdeyiz. Biliyorsunuz 31 Mart’ta seçim var. Ümraniye Belediye Başkanı olarak adayınızım. Murat Kurum Bey de İstanbul da aday inşallah güzel şehrimizi muradına erdireceğiz. Beni de unutmayın” dedi.

FOTO GALERİ