ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ORDULULARLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Tarih : 20 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM ORDULULARLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİÜmraniye’deki Sivil Toplum Kuruluşları ile düzenlenen programlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldırım, ramazanın 9. gününde de Orduluların misafiri oldu.

Ramazanı dolu dolu geçiren Başkan Yıldırım, gündüzleri açılış ve temel atma törenlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri de yapıyor. Düzenlenen iftar programlarında ise binlerce kişiyle aynı sofrayı paylaşan Başkan Yıldırım, dernek ziyaretlerine de kaldığı yerden devam ediyor. 

Ordu Aybastı Pelitözü Dernek Başkanı Kamil Özyanız ve dernek üyeleriyle buluşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun. Ümraniye’de ramazan çok güzel geçiyor. Değerli hemşehrilerim, malumunuz önümüzde önemli bir seçim var. Artık sayılı günler kaldı. Ülkemizde yaşanan birçok doğal afete rağmen Ümraniye’de güzel işler yaparak, ilçeye 271 eser kazandırdık. Kazandırmaya da devam etmek istiyoruz. 31 Mart’ta inşallah hem İstanbul muradına erer, hem de Ümraniye’de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz” şeklinde konuştu.


FOTO GALERİ