ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Tarih : 27 Kasım 2019
Başkan Yıldırım, Öğretmenlerle Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Öğretmenlerimiz aslında 365 gün hatırlanacak. Anne gibi, baba gibi çok önemli değerlerimiz bizim” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Öğretmenlerimiz aslında 365 gün hatırlanacak. Anne gibi, baba gibi çok önemli değerlerimiz bizim” dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle Ümraniye Nikah Sarayı’nda öğretmenler için bir program düzenlendi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediyesi Spor Hizmetleri, Kültür İşleri, Aile ve Kadın Hizmetleri Müdürlüğü ile Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenler ve davetliler katıldı. Programa katılan öğretmenler, müzik ve halk oyunları eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

Programda tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “24 Kasımı, anneler günü gibi, babalar günü gibi, öğretmenler gününü de takvim olarak belirtmişiz. Aslında sayın ilçe başkanımızın da dediği gibi bu bir hatırlanma. Öğretmenlerimiz 365 gün aslında hatırlanacak. Anne gibi, baba gibi çok önemli değerlerimiz bizim” şeklinde konuştu.

Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, “Öğretmenlik tabi bir harf öğretenin kulu kölesi olurum diyen Hazreti Ali efendimizin sözü ile öğretmenlerimiz müsemma oldukları için, onlar eli öpülesi insanlar. Sizler de onun için çok değerlisiniz. Bizim Ümraniye Belediye’mizin yapmış olduğu hem sporda, hem kültürde, hem kadın ve ailede bu hizmetleri hep beraber sizlerle bunları yapıyoruz. Ben ondan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüzü de kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Yıldırım, konuşmasının ardından programa katılan öğretmenlere gül verdi.

FOTO GALERİ