ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Tarih : 17 Haziran 2022
BAŞKAN YILDIRIM ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDUBaşkan İsmet Yıldırım, Esenşehir Şehit Yılmaz Ercan İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programına katıldı. Başkan Yıldırım, sınıflarını başarıyla geçen öğrencilerin sevincine ortak oldu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı sona erdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Ümraniye’deki ilk ve orta dereceli tüm okullarda karne heyecanı vardı. Yoğun ve uzun bir yılı geride bırakan öğrenciler, karne ve başarı belgelerini alarak, bir üst sınıfa yükselmenin sevincini yaşadı. Başkan İsmet Yıldırım da, Esenşehir Şehit Yılmaz Ercan İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerle velilerin heyecan ve sevincine ortak olan Başkan Yıldırım, ilgiyle karşılandı. Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’le birlikte öğrencilere karne dağıttı.

Başkan İsmet Yıldırım kısa bir konuşma yaparak, “Sevgili çocuklar, yorucu bir yılı geride bıraktınız. Önünüzde uzun bir tatil dönemi var. Tatilinizi verimli bir şekilde geçirmeye gayret edin. Hepinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. İyi tatiller diliyorum sizlere” dedi. 

FOTO GALERİ