ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM MİNİK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Tarih : 07 Eylül 2021
BAŞKAN YILDIRIM MİNİK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDUYüz yüze eğitim kararının ardından ilk ve orta dereceli okullar dün açıldı. Başkan ismet Yıldırım bu nedenle Bilge Soyak İlk ve Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte Ümraniye’de binlerce öğrenci yüz yüze eğitime “Merhaba” dedi. Ümraniye Belediyesi günler öncesinden öğrencilerin daha sağlıklı eğitim görebilmeleri için okulları temizleyerek, dezenfekte etti.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal’la birlikte yüz yüze eğitimin ilk gününde Bilge Soyak İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Okula yeni başlayan minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan İsmet Yıldırım, onların heyecanına ortak oldu.

Başkan İsmet Yıldırım öğrencilere yaptığı konuşmada, ”Sevgili çocuklar, bugün eğitim hayatınızın ilk günü. Bu okulda hayatınız boyunca size lazım olacak ve size rehberlik edecek çok değerli bilgiler edineceksiniz. Derslerinize çok çalışın,  öğretmenlerinizin ve ailelerinizin sözünden çıkmayın. Hepinizin gelecekte büyük şeyler başaracağına yürekten inanıyorum. Sağlık ve başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum sizlere” dedi.   

FOTO GALERİ