ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım MHP Ümraniye Teşkilatı ile İftarda Buluştu

Tarih : 31 Mayıs 2019
Başkan Yıldırım MHP Ümraniye Teşkilatı ile İftarda BuluştuÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak MHP teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak MHP teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de MHP Ümraniye teşkilat mensuplarıyla düzenlenen iftar programında buluştu. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen iftar programına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer, MHP Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve misafirler katıldı.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Değerli dostlar, kıymetli arkadaşlar bu bereketli ve güzel iftar sofrasında sizleri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Yıldırım, “31 Mart yerel seçimlerinde bizleri seçtiğiniz için hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah 23 Haziran seçimlerinde de Cumhur İttifakı ile güzel sonuçlar alacağız. Bu nedenle komşularımıza, dostlarımıza seçimin önemini anlatacağız” dedi. “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum” diyen Başkan Yıldırım, “Gecemiz mübarek olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.