ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM MECLİS ÜYELERİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Tarih : 08 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM MECLİS ÜYELERİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Başkan Yıldırım, “Yeni dönem adaylarımıza Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” dedi.

Ümraniye Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen toplantıya Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve meclis üyesi adayları katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Biz bu yola hakka ve halka hizmet sevdasıyla çıktık. Yolumuzu, bu değerlerin üzerine inşa ettik. Her karanlık gecenin bir sabahı var derken, sırtımızı dayadığımız güç buydu. Kaderin üzerinde yazılan kadere iman ettik. Vatan toprağını ecdattan miras kabul ettik. Şehrimizi Fatih’ten emanet bildik. Ömrümüzü, Peygamber övgüsüne nail olan bu şehre hizmet ederek bereketlendirdik. Biz bu şehre sadakatla bağlandıkça Allah yolumuzu açtı” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım, “Biz bu şehre liyakatle hizmet ettikçe işimiz bereketlendi”

Konuşmalarını sürdüren Başkan Yıldırım, “Bu şehri, çıkarsız sevdikçe Allah kalpleri yumuşattı. Biz bu şehre liyakatla hizmet ettikçe işimiz bereketlendi. Biz, milletin omzundan yük aldıkça, Rabbim yükümüzü hafifletti. Ve bu inançla yürüyen; Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a çeyrek asır boyunca sürecek olan bir iktidar nasip etti” dedi.

Başkan Yıldırım, “Göremediğimiz yerdeki gözümüz, duyamadığımız sokaktaki kulağımız, yardımına ulaşamadığımız mahalledeki elimiz sizlersiniz”

Meclis üyelerine seslenen Başkan Yıldırım, “Her birinizin, seçim akşamına kadar aşk ve heyecan ile çalışacağınıza can-ı gönülden inanıyorum. Sizler, göremediğimiz yerdeki gözümüz, duyamadığımız sokaktaki kulağımız, yardımına ulaşamadığımız mahalledeki elimizsiniz. Meclis üyeliği sona eren kardeşlerime, bugüne kadar ki emekleri için teşekkür ediyorum. Onlarla da gönül birliğimiz devam edecek. Yeni dönem adaylarımıza Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” dedi.

Ümraniye Belediyesi’nin hizmetlerini kapı kapı dolaşarak anlattıklarını ve anlatacaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, 31 Mart seçimlerinin önemine değindi. Başkan Yıldırım, “Hem İstanbul’da, hem de Ümraniye’de başaracağız” dedi.

FOTO GALERİ