ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Lisede Bayrak Törenine Katıldı

Tarih : 11 Kasım 2019
Başkan Yıldırım, Lisede Bayrak Törenine KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta başında olduğu gibi bu haftada Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bayrak törenine katılarak, haftayı çocuklarla birlikte açtı. Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de eğitim kalitesini arttırmak için tüm çabamızı göstereceğiz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her hafta başında olduğu gibi bu haftada Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bayrak törenine katılarak, haftayı çocuklarla birlikte açtı. Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de eğitim kalitesini arttırmak için tüm çabamızı göstereceğiz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yeni haftaya çocuklarla bir araya gelerek başladı. Daha önceki haftalarda farklı okullarda bayrak törenine katılan Başkan Yıldırım, bu kez Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katıldı. Sınıfları gezerek öğrencilerile bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım öğrencileri dinleyerek ihtiyaçlarını not aldı. Başkan Yıldırım, Ümraniye’de eğitim kalitesini arttırmak için tüm çabamızı göstereceğiz diyerek öğretmen ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

FOTO GALERİ