ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Kültür ve Sanat Festivali’nde Gençlerle Buluştu

Tarih : 13 Haziran 2019
 Başkan Yıldırım, Kültür ve Sanat Festivali'nde Gençlerle BuluştuÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nde gençlerle bir araya gelerek, “Siz gençler bizim geleceğe bakan yüzümüzsünüz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,  Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nde gençlerle bir araya gelerek, “Siz gençler bizim geleceğe bakan yüzümüzsünüz” dedi.  

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, her fırsatta gençlerle bir araya geliyor. Gençleri geleceğin mimarı olarak nitelendiren Başkan Yıldırım, bu kez de Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nde gençlerle bir araya gelerek festivalin tadını çıkarttı. Öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada, “Siz gençleri çok seviyoruz. Sizler, bizim geleceğe bakan yüzümüz, yarınlarımızsınız” diyerek, hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavında öğrencilere başarılar diledi ve yaz tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

FOTO GALERİ