BAŞKAN YILDIRIM “KESİŞME İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİNİ GENÇLERLE BİRLİKTE İZLEDİ

Tarih : 14 Ocak 2022
BAŞKAN YILDIRIM “KESİŞME İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİNİ GENÇLERLE BİRLİKTE İZLEDİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, toplamda 1.121 Ümraniyeli gençle birlikte iki kahramanın anlatıldığı “Kesişme İyi ki varsın Eren” filmini izledi.

Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bu kez de, Ümraniyeli olan ya da eğitim nedeniyle Ümraniye’de ikamet eden gençleri, geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve büyük ses getiren “Kesişme İyi ki varsın Eren” filmine davet etti. İlk olarak 700 gencin katıldığı ancak daha sonra ilginin yoğun olması sebebiyle toplamda 1.121 gencin ağırlandığı sinema filmini Başkan Yıldırım, gençlerle birlikte izledi. Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, kahraman Mehmetçiğin teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan film, gerçek hikâyesiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.