BAŞKAN YILDIRIM KARSLI HEMŞEHRİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Tarih : 11 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM KARSLI HEMŞEHRİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kars Kağızman Denizgölü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Karslılarla Buluşma programına Başkan İsmet Yıldırım, AK Parti belediye meclis üyesi adayları ve Karslılar katıldı.

Başkan İsmet Yıldırım, “Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Çok değerli misafirlerimiz, kıymetli Karslı hemşehrilerim hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kardeşlerim belediyecilik denince akla AK Parti geliyor. Allah’a hamd olsun. 2002’den beri AK Parti belediyeciliği var. Hizmet var. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Değerli hemşehrilerim yemek bahane maksat bir araya gelmek. Sizlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Karslılar, vatanına, milletine ve devletine bağlı insanlardır. Kıymetli kardeşlerim, 2019’dan bugüne çok işler yaptık. Rabbim nasip ederse bir beş sene daha hizmet etmeye talibiz. Sizlerin de talebi üzerine inşallah önümüzdeki dönemde Ümraniyemizin belli noktalarına 10 tane taziye evi yapacağız. Bizler hizmete talibiz. Desteklerinizi bekliyoruz. Allah’a emanet olun" dedi.