ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Karne Törenine Katıldı

Tarih : 17 Ocak 2020
Başkan Yıldırım  Karne Törenine KatıldıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okulların ara tatile girmesi nedeniyle düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilere tatil dönemini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Yıldırım, öğrencilere karnelerini vererek başarılarından dolayı tebrik etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okulların ara tatile girmesi nedeniyle düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilere tatil dönemini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Yıldırım, öğrencilere karnelerini vererek başarılarından dolayı tebrik etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin tamamlanarak okulların tatile girmesi nedeniyle Ahmet Yavuz Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı. Törene Başkan Yıldırım'ın yanısıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, öğretmenler, veliler ve okulun öğrencileri katıldı. Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek ilçede 120 bine yakın öğrenci olduğunu söyledi. Çocukların eğitiminde büyük emekleri olan öğretmenlere teşekkür eden Başkan Yıldırım öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğretim kadar eğitimin de önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Öğrenim her yaşta yapılır. Sıfır yaştan başlayarak mezara kadar öğrenmemiz lazım. Zaten dinimizin gereği de ilim neredeyse Çin'de de olsa, hazreti Ali efendimizin buyruğudur, onu gidin oradan alın diye nasihatleri var. Yani bilgiyi her zaman alırız. Bilgiyi almak için kaynaklarımız çok şimdi. Eskisi gibi değil. Şimdi bilgisayarlar gelişti, her türlü bilgiye ulaşmak kolaylaştı. Ama eğitimimizi mutlaka o bilgiyle kaynaştırmamız lazım. Bizim vatanımıza, milletimize, değerlerimize, annemize, babamıza, büyüklerimize görevlerimiz var. Onun için de o değerler eğitimini yani diğer eğitimimiz ile birlikte tamamlamamız lazım" şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım Öğrencileri Belediyenin Yarıyıl Etkinliklerine Davet Etti

Ümraniye Belediyesi’nin okulların tatile girmesi nedeniyle çok sayıda etkinlik düzenlediğini belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, öğrencileri ve velileri bu etkinliklere davet etti. Başkan Yıldırım, "Ümraniye Belediyesi olarak hazırladığımız etkinlikler var bu sömestir tatilinde. Dört tane kültür merkezimizde, dolu dolu her gün, 15 gün boyunca toplam 160 tane sinema ve tiyatro gösterileri olacak. Bütün çocukları bu kültür merkezindeki etkinliklerden istifade etmeleri için davet ediyorum. Çocuklar hem dinlensinler hem de bu sosyal faaliyetleri yaparak ikinci döneme hazırlanmış olsunlar" ifadelerini kullandı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuşmasının ardından Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ile birlikte sınıflara geçti. Yıldırım sınıfta öğrencilere karnelerini vererek başarılarından dolayı tebrik etti.

FOTO GALERİ