ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM İFTAR PROGRAMLARINA KATILMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih : 20 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM İFTAR PROGRAMLARINA KATILMAYA DEVAM EDİYORÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) üyeleriyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi oruçlarını açtı.

Başkan İsmet Yıldırım, iftar öncesinde Dudullu Kasr-ı Lena Salonu’nda İmam Hatip lisesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen programa uğrayıp, burada gençlerle hasbihal edip, fotoğraf çektirdi. Başkan Yıldırım, ardından Ümraniye Nikah Sarayı’nda belediyenin ev sahipliğinde, MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bereket Sofrasında Gönül Birliği” iftar programına katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte misafirler hep birlikte oruçlarını açtı.

MHP Ümraniye İlçe Başkanı Seyfi Sönmez ve partililerle iftar yapan Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Gecemiz mübarek olsun. Bizleri aynı sofralarda buluşturan rabbime binlerce kez şükürler olsun” dedi. 

Ümraniye’de son beş yılda çok güzel işlere imza atıldığını söyleyen Başkan Yıldırım, “Ülkemizde yaşanan bir çok doğal afete rağmen ilçemize 271 eser kazandırdık. Sizlerin de desteğiyle kazandırmaya devam etmek istiyoruz. 31 Mart’ta da inşallah İstanbul muradına erecek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi. 

FOTO GALERİ