ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım Gençlerle Sabah Yürüyüşü Yaptı

Tarih : 02 Ekim 2020
Başkan Yıldırım Gençlerle Sabah Yürüyüşü YaptıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, daha önce çeşitli ziyaretlerinde bir araya geldiği ve söz verdiği gençlerle Ümraniye Millet Bahçesi’nde buluştu. Burada gençlerle önce yürüyüş yapan Başkan Yıldırım, daha sonra da kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, daha önce çeşitli ziyaretlerinde bir araya geldiği ve söz verdiği gençlerle Ümraniye Millet Bahçesi’nde buluştu. Burada gençlerle önce yürüyüş yapan Başkan Yıldırım, daha sonra da kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

Gençlerle sabah sporunda bir araya geldiklerini ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Gençler bizim teminatımız. Gençler yoksa Türkiye’nin geleceği olmaz. Onun için gençlere değer veriyoruz” dedi.

Ülkemizdeki genç nüfusun yoğunluğuna dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Bu baktığımız zaman Türkiye’nin zenginliği. Bizim nüfusumuz şuan 83 milyonu geçti, 100 milyona doğru gidiyoruz. Ama nitelikte, nicelikte kaliteli gençlik ve kaliteli bir nüfus, okuyan bir nüfus, düşünen bir nüfus ve kendini geliştiren, dünya standartlarında rekabet edebilen bir gençlik ve nesil olmalı. Onun için gençlere çok değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

Ekim ayının ilk haftası kutlanan Dünya Yürüyüş Günü’nü de kutlayan Başkan Yıldırım, “Bütün Ümraniyelileri yürüyüşe davet ediyorum. Ümraniyeliler sağlıkları için en az bir spor yapsınlar” ifadelerini kullandı.

 

FOTO GALERİ