BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERE SESLENDİ: “SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ”

Tarih : 27 Şubat 2024
BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERE SESLENDİ: “SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ”Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım öğrencilerle 94. motivasyon buluşmasını gerçekleştirerek gençlere tecrübelerini aktardı. Başkan Yıldırım, “Söz Namustur; Söz verdik mi yaparız” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Merkez Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete açılan bir başka kahve hizmetini anlatarak, “Gençler; dışarıda 70-80 lira olan kahveyi size 15 liraya sunduk. Size ne vaat ettiysek hepsini yaptık. Söz namustur. Söz verdik mi yaparız. Her şey sizlerin daha konforlu yaşamanız daha iyi hizmetler almanız için. Gençler; Sizler dinamik olmalısınız. Her şeyi bilmelisiniz. Ülkemize sahip çıkmalısınız. Disiplinli çalışmalısınız” dedi.

Başkan Yıldırım program sonunda öğrencileri Bir Başka Kahve’ye götürdü.