ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tarih : 02 Temmuz 2019
 Başkan Yıldırım, Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor Ümraniyeli komşularıyla bağlarını güçlendiren Başkan İsmet Yıldırım, “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere misafir oldu. Ardından Başkan Yıldırım, Hekimbaşı Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Ali Osmanoğlu’nu da ziyaret etti.

Ümraniyeli komşularıyla bağlarını güçlendiren Başkan İsmet Yıldırım, “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere misafir oldu. Ardından Başkan Yıldırım, Hekimbaşı Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Ali Osmanoğlu’nu da ziyaret etti.

Kalıplaşmış belediye başkanlığı anlayışından çok uzak, gönül belediyeciliği anlayışıyla her kesimi kucaklayan ve birleştiren Başkan Yıldırım, “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında Aslan, Yalçın ve Yeğin ailelerine yenidoğan bebek ziyaretlerinde bulundu. Ailelerin sevincini paylaşan Başkan İsmet Yıldırım, “Rabbim çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler nasip eylesin" dedi.

Ardından Hekimbaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında darbecilere karşı kahramanca direnerek gazi olan Ali Osmanoğlu’nu da ziyaret eden Başkan Yıldırım, “Vatanını ve milletini korumak için göğsünü siper eden tüm gazilerimizden Allah razı olsun dedi ve misafirperverliği için gazi Ali Osmanoğlu’na ve ailesine teşekkür etti. Gazi Osmanoğlu da, Başkan İsmet Yıldırım’a nazik ziyareti için teşekkürlerini sundu.

FOTO GALERİ