BAŞKAN YILDIRIM ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Tarih : 29 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM ESNAF VE SANATKARLAR ODASI'NI ZİYARET ETTİSeçim çalışmaları dolayısıyla sahada olan ve haftanın 7 günü mahallelerdeki esnafla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Gün içinde tek tek dükkanlara uğrayan, esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, bu kez de Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette, ilçedeki esnafın her zaman sorunlarını ve önerilerini dinlediklerini söyleyen Başkan Yıldırım, “Elimizden geldiğince esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak her konuda esnafın destekçisiyiz” dedi.

Oda Başkanı Mehmet Özdil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.