ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM EĞİTİM BİR-SEN’Lİ ÖĞRETMENLER İLE İFTARDA BULUŞTU

Tarih : 19 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM EĞİTİM BİR-SEN'Lİ ÖĞRETMENLER İLE İFTARDA BULUŞTUBaşkan İsmet Yıldırım, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Ümraniye İlçe Temsilciliği üyeleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Salonu'nda gerçekleşen İftar programına; Başkan İsmet Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, Eğitim Bir-Sen İstanbul 3. No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, Eğitim Bir-Sen Ümraniye İlçe Başkanı Fehmi Ergen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen ve çok sayıda sendika üyesi öğretmen katıldı.

Ümraniye Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Okunan ezanla iftarlar açıldı.

Başkan İsmet Yıldırım, "Değerli misafirlerimiz kıymetli hocalarımız bu güzel iftar soframıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Kıymetli kardeşlerim, önümüzde bir seçim var. İstanbul’u muradına erdirelim inşallah. Ümraniye'de de beni unutmayın. Allah kabul etsin. Afiyet olsun" dedi.

FOTO GALERİ