ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ÇAMLIK MAHALLESİ’NDEYDİ

Tarih : 05 Mart 2024
BAŞKAN YILDIRIM ÇAMLIK MAHALLESİ'NDEYDİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çamlık Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Katılımın yoğun olduğu programda çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler de düzenlendi.

Çamlık Mahallesi’nde bulunan parkta vatandaşlarla buluşan Başkan Yıldırım, talep ve önerileri dinledi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısırın ikram edildiği programa Başkan Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

Başkan Yıldırım: “35 mahallede dokunmadığımız yer kalmadı”

Başkan Yıldırım, “Güzel mahallelerimizden birindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. 2019’da bizi tercih ettiniz. Bizde sizlere layık olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 35 mahallede dokunmadığımız yer kalmadı. Çocuklarımızın yüzme havuzu yoktu. Şu an 5 havuzumuz var. 2 tane çok önemli millet bahçesi yaptık. Hedefimiz 5’e çıkarmak ve beşinci millet bahçemizi de buraya yapacağız. Gençler benden kahve istedi. Ben de söz verdim. 2 tanesini hizmete açtık, üçüncüsünü de açacağız. 15 liraya kahve içiyorlar” dedi.

Başkan Yıldırım: “Gençlere ne yapsak azdır”

 “Gençlere verdiğimiz diğer sözümüzü de tuttuk diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Üniversiteyi kazanan 3 bin çocuğumuza 7.500 lira para yardımı yaptık. İhtiyaç sahibi gençlerimize de 750 TL burs verdik. Onlara gezi organizasyonları düzenledik. Gençlere ne yapsak azdır. İleride Türkiye’yi yönetecek olan bu gençlerimizdir” dedi.

Yerel seçimin önemine de dikkat çeken Başkan Yıldırım, “31 Mart’ta İstanbul’u muradına erdirmek için sizden söz istiyoruz. İstanbul’umuzu tekrar hakettiği hizmetlerine kavuşturacağız” dedi.

Başkan Yıldırım’dan sözü aldı

Mahalle sakinlerinden bir çocuğun Çamlık Parkı’na mescit yapmasını rica etmesi üzerine, Başkan Yıldırım çocuğa söz vererek, “Bu mahallemize inşallah bir lise ve parkımıza da bir mescit yapacağız” dedi.

FOTO GALERİ