ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, Büyük Ümraniye Ailesiyle Buluşmaya Devam Ediyor

Tarih : 17 Haziran 2019
 Başkan Yıldırım, Büyük Ümraniye Ailesiyle Buluşmaya Devam EdiyorGönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket eden ve vatandaşlarla bir arada olmayı önemseyen Başkan Yıldırım, bugün de mahalle sakinleri ile semt pazarını ziyaret ederek, cami cemaati ve Siirt Eğitim Kültür ve Dayanışma Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket eden ve vatandaşlarla bir arada olmayı önemseyen Başkan Yıldırım, bugün de mahalle sakinleri ile semt pazarını ziyaret ederek, cami cemaati ve Siirt Eğitim Kültür ve Dayanışma Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmayı sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ilk olarak Şehid Mustafa Efendi Camii’nde ikindi namazına müteakip cami cemaatiyle çay içip sohbet etti. Ardından aynı mahallede bulunan pazar yerini de gezen Başkan Yıldırım, esnaflara hayırlı işler diledi. 23 Haziran seçimleri öncesinde seçmenlerle de bir araya gelen Yıldırım, akşam da Siirt Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, Siirtli hemşehriler ile buluştu. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Yıldırım, 23 Haziran Seçimleri’nin önemine değindi ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

FOTO GALERİ