ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YENİŞEHİR VE FİNANSKENTLİ KOMŞULARIYLA BULUŞTU

Tarih : 21 Eylül 2022
BAŞKAN YENİŞEHİR VE FİNANSKENTLİ KOMŞULARIYLA BULUŞTUBaşkan İsmet Yıldırım, "Başkanla 5 Çayı" buluşması kapsamında Yenişehir ve Finanskent mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri buluşmaya büyük ilgi gösterdi.

“Başkanla 5 Çayı” buluşmaları bu kez de Yenişehir ve Finanskent Mahalleleri’nde gerçekleşti. 30 Ağustos Parkı’nda vatandaşların geri dönüşüm, temizlik, istihdam, sokak hayvanları, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gereğinin yapılması talimatını verdi.  Belediye yöneticileri de Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın da katıldığı programda Başkan Yıldırım, Ümraniye Belediyesi olarak ilçe genelinde ve Yenişehir ile Finanskent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yıldırım, mahalle sakinlerine buluşmaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ