BAŞKAN İSMET YILDIRIM'DAN SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

Tarih : 30 Mart 2024
BAŞKAN İSMET YILDIRIM'DAN SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 1 gün kala Başkan İsmet Yıldırım seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Başkan İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, AK Parti ilçe Başkanı Salim Çetinkaya ve Yönetimi, MHP İlçe başkanı ve yönetimi, BBP İlçe başkanı ve yönetimi ile birlikte sevgi yürüyüşüne katıldı. Alemdağ Caddesi saat Kulesi'nden itibaren başlanan sevgi yürüyüşü sondurak ilçe teşkilatı önünde son buldu.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan  Başkan İsmet Yıldırım, sevgi yürüyüşü sırasında vatandaşlara karanfil takdim etti.

Başkan İsmet Yıldırım, "Değerli hemşehrilerim, hanımefendiler beyefendiler sevgili gençler hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan-ı şerefinizi tebrik ediyorum. Kıymetli kardeşlerim, yarın sandığa gidiyoruz. Sandıklara sahip çıkıyoruz. Artık İstanbulu Muradına erdirelim inşallah. Ümraniye'de de beni unutmayın" dedi.