ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN BAYRAM HEDİYESİ

Tarih : 19 Nisan 2023
BAŞKAN İSMET YILDIRIM'DAN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN BAYRAM HEDİYESİÜmraniye Belediyesi’nin Kahramanmaraş Onikişubat’ta kurduğu Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yıldırım, konteyner kentte misafir olan çocuklara bayram hediyesi olarak bisiklet dağıttı. Başkan Yıldırım, “Yaşam Merkezi’mizde kalan çocuklarımıza bayram hediyesi olarak bisiklet dağıtmak istedik. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye değer. Çocuklarımızın ve ailelerinin ramazan bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Depremzedelerin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren bölgede seferber olan Ümraniye Belediyesi, bu kez de çocukların Ramazan Bayramı’nı mutlu geçirmesi için harekete geçti. Ümraniye Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Onikişubat’ta kurulan Yaşam Merkezi’ndeki depremzede çocuklara bayram hediyesi gönderildi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 512 adet konteynerin bulunduğu Onikişubat yaşam merkezinde her bir eve bisiklet, tüm çocuklara çeşitli hediyeler ve bayramlıklar dağıttı. Hediyelerini teslim alan çocuklar bisikletlerle çifte bayram yaptıklarını belirterek, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'a teşekkür etti.

 “İlk günden beri afetzedenin elini uzatınca tutabileceği el olmaya çalıştık”

Depremzede çocuklar için heyecanlı olduğunu ifade eden Başkan İsmet Yıldırım, “İlk günden beri afetzedenin elini uzatınca tutabileceği el olmaya çalıştık. Çocuklarımıza sevgiyle yaklaşan lisanıhâl olmaya çalıştık. Burada artık herkes biliyor ki, yalnız değiller. Biz varız. Buradaki yavrularımızın Ramazan Bayramı’nı buruk geçirmesini istemedik. Yaşam Merkezi’mizde kalan çocuklarımıza bayram hediyesi olarak bisiklet dağıtmak istedik. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye değer. Çocuklarımızın ve ailelerinin ramazan bayramını tebrik ediyorum. Rabbim nice güzel bayramlara kavuşmayı nasip etsin” dedi.

3 Bin Kişilik Dev Sofrada Bir Araya Geldiler

Başkan İsmet Yıldırım, bisiklet dağıtımının ardından Ümraniye Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılarak, 3 bin kişiyle orucunu açtı.

FOTO GALERİ