ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım’dan 23 Nisan’da Anlamlı Ziyaret

Tarih : 23 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım'dan 23 Nisan'da Anlamlı ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ümraniye Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret etti ve onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ümraniye Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret etti ve onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Başkan İsmet Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle çocuklara bir sürpriz yaparak, onları tedavi gördükleri Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan İsmet Yıldırım, onlara hediyelerde verdi.

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen hastane ziyareti sırasında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a; Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ziya Durmuş Çiftçioğlu ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Klinik İdari Sorumlusu Prof. Dr. Betül Sözer eşlik etti.

FOTO GALERİ