Başkan İsmet Yıldırım “Türkiye'de Ramazan” Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Tarih : 06 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım “Türkiye'de Ramazan” Programının Canlı Yayın Konuğu OlduÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 24 TV’nin Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nden yayınladığı “Türkiye'de Ramazan” programının canlı yayın konuğu oldu.

Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nde yayınlanan ve Fehmi Akay’ın sunduğu “Türkiye’de Ramazan” programının canlı yayın konuğu Başkan İsmet Yıldırım oldu.

Program, okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Başkan İsmet Yıldırım, programdaki konuşmasına “Tüm alem-i İslam’ın Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Rabbim daha nice ramazanlara erişmemiz nasip etsin.” diyerek başladı. Önceki yıllarda yaşanan ramazan gelenekleri ile günümüzdeki Ramazan ayını değerlendiren Başkan İsmet Yıldırım, daha sonra Ümraniye Belediyesinin ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinlikleri anlattı. Başkan İsmet Yıldırım son olarak Ümraniye’de gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi vererek, ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.