BAŞKAN İSMET YILDIRIM SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTAR YAPTI

Tarih : 30 Nisan 2021
BAŞKAN İSMET YILDIRIM SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTAR YAPTIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli personelle iftar yaptı.

Koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan, gece gündüz demeden yaşamları pahasına kahramanca görev yapan sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi. İftar programına Başkan İsmet Yıldırım'ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç ve sağlık çalışanları katıldı.

Başkan İsmet Yıldırım; iftar programında, "Bir yılı aşkın süredir büyük bir fedakarlıkla çalışıyorsunuz. Bu mücadelenin en önemli aktörleri sizlersiniz. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu günleri geride bırakacağız. Rabbim, Ramazan-ı Şerif'imizi mübarek, tuttuğumuz oruçları da kabul ve makbul eylesin. Hepinize afiyet olsun" dedi.