Başkan İsmet Yıldırım Ramazan Öncesi Piknik Yapan Aileleri Ziyaret Etti

Tarih : 04 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım Ramazan Öncesi Piknik Yapan Aileleri Ziyaret EttiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, vatandaşlarla iç içe olmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Başkan Yıldırım, hem belediye bahçesinde hem de mesire alanında Ramazan öncesi piknik yapan komşuları ziyaret ederek misafirleri oldu.

Vatandaşlarla iç içe ve bir arada olmayı önemseyen Başkan Yıldırım, dün Ümraniye Belediye bahçesinde piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek misafirleri oldu. Bugün de mesire alanında piknik yapan aileleri tek tek ziyaret eden ve sofralarına misafir olan Yıldırım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.