Başkan İsmet Yıldırım Ramazan Etkinlik Alanındaki Dernek Stantlarını Ziyaret Etti

Tarih : 07 Mayıs 2019
Başkan İsmet Yıldırım  Ramazan Etkinlik Alanındaki Dernek Stantlarını Ziyaret Etti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Santral Ramazan Etkinlik alanındaki hemşehri derneklerini tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Ramazan Etkinlik alanındaki stantları ziyaret eden Başkan Yıldırım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaret edilen hemşehri dernekleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki hizmetlerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ettiler.