ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN İSMET YILDIRIM PARTİLİLERLE İFTAR DA BULUŞTU

Tarih : 22 Mart 2024
BAŞKAN İSMET YILDIRIM PARTİLİLERLE İFTAR DA BULUŞTU Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geçmişten bugüne AK Parti'de görev almış partililerle Ümraniye Nikâh Sarayı'nda İftar programında bir araya geldi. Başkan Yıldırım, "İnşallah 31 Mart akşamı, hep birlikte meydanlara çıkıp zaferimizi kutlayacağız" dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği "Geçmişten Bugüne" birlik çalışma kurulu üyeleri ile İftar programına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Eski dönem İlçe başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, SKM Başkanı İlyas Çelik, üç kademe teşkilat yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

İstanbul'u muradına erdireceğiz

Başkan İsmet Yıldırım, "Değerli kardeşlerim, geçmişten bugüne, bu dava için emek vermiş kıymetli yol arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Ramazan-ı Şerif'inizi tebrik ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Öncelikle hepinize, davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok değerli arkadaşlarım, Cumhurbaşkanımızın hep kullandığı bir ifade vardır. Biz bir maraton koşucusuyuz. Bu maraton koşusunda; Azim var mı? Var! Kararlılık var mı? Var! Vakti geldiğinde bayrağı başkasına devretmek var mı? Var! Peki, ne yok? Benlik duygusuna yer yok! Darılmak yok! Yorulmak, yok! Pes etmek yok! Kıymetli kardeşlerim. Bu AK kadroları, diğerlerinden ayıran nedir biliyor musunuz? Bizim partimiz, birbirinin arkasından hançer değil dualar savuranların partisidir. Bizim partimiz, birbirinin kuyusunu kazan değil, yolunu açanların partisidir. Sabah beraber oturup, akşamında kavgaya düşenler utanmadan boy gösterirken, geçmiş dönemlerde görev yapan kardeşlerimizle bir araya gelip, bu salonu dolduruyorsak: dostluk bağımız sapasağlam demektir. Allah her birinizden razı olsun. Kıymetli kardeşlerim; Nice umutlarla yola çıkanların tabela partisine dönüştüğü son 25 yılda, aralıksız devam eden AK Parti iktidarının sırrı nedir biliyor musunuz? Millete hizmet! Lidere sadakat! Davaya vefa! Bu üç sacayağı sayesinde, bugüne kadar tam 15 zafer kazandık! Şimdi 16'cıya doğru sağlam adımlarla yürüyoruz. Allah nasip ederse, İstanbul'da Murat Kurum kardeşimizi seçerek şehrimizi muradına erdireceğiz. Ümraniye'de AK Parti'yle yola devam diyeceğiz. Değerli yol arkadaşlarım, akıllı insan odur ki, tecrübeden tecrübe edinir. Sizler partimizin kurulduğu günden bu zamana kadar bu dava için hizmet ettiniz, ter döktünüz. Ailenize ayıracağınız vakitten feragat ettiniz. Zor zamanlarda bizi yalnız bırakmadığınız gibi, güzel günlerde de kibre bürünmediniz. Şimdi bu salondaki her bir kardeşimin hayır duasını alarak yola revan olma niyetindeyiz. Sizler Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarısınız. Sizler bu kutlu hareketin uç beylerisiniz. Ayasofya'yı yalnızlığından kurtaran Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarına durmak değil, hedefe varmak yakışır! Beklemek değil, koşmak yakışır! Dağın eteği değil, zirveler yakışır! Şunu asla unutmayalım! Seçim sandıkta kazanılır. Sandık gününe kadar, hizmetlerimizi durmadan anlatacağız. Fakat seçim günü geldiğinde, hep birlikte sandığa koşacağız. Oy vermek yetmez. Oyumuza sahip çıkacağız! Partimiz bu konuda zaten hazırlıklı. İnşallah 31 Mart'ta İstanbul'u asli sahibine eriştirelim ve o akşam, hep birlikte meydanlara çıkıp zaferimizi kutlayalım. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyor, bu güzel davetimize teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, Allah'a emanet olun"  dedi.

 

 

FOTO GALERİ