ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 29 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım Öğrencilerle Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Başkan İsmet Yıldırım; haftanın ilk gününde Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan İsmet Yıldırım, ilçede bulunan okullarda fiziki şartları iyileştirme çalışmalarına başlandığını söyleyerek; “Gelecekteki değerli yöneticilerimiz sizler olacaksınız. Ben gözlerinizde bunu görüyorum. Bunun için hem sizin hem bizim çok çalışmamız gerek” dedi. Gençlere birbirlerine sevgiyle yaklaşmaları konusunda nasihatlerde bulunan Başkan Yıldırım, ilçeye yapmayı planladığı üç kütüphane ve Spor Köyü’nün müjdesini verdi.

Törenin ardından Başkan Yıldırım; velilerle kahvaltılı toplantı programında bir araya gelerek onların sorularını cevapladı.

FOTO GALERİ