Başkan İsmet Yıldırım Marmara Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Tarih : 02 Eylül 2019
Başkan İsmet Yıldırım Marmara Caddesi Esnafıyla Bir Araya GeldiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Marmara Caddesi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılarak bölge esnafıyla bir araya geldi.

İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Marmara Caddesi esnafıyla kahvaltı programında buluştu. Program boyunca esnaflarla sohbet ederek, onların görüş ve önerilerini dinledi. Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgiyle karşıladığı Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de yapılacağı hizmetleri de anlattı. Bölge esnafı; Başkan İsmet Yıldırım’ın ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.