Başkan İsmet Yıldırım Küçüksu Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Tarih : 09 Ağustos 2019
Başkan İsmet Yıldırım Küçüksu Caddesi Esnafını Ziyaret EttiÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; Finanskent Mahallesi Osmangazi Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından, Yamanevler Mahallesi Küçüksu Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

İlçe esnafı ve ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, Finanskent Mahallesi Osmangazi Camii cemaatiyle bir araya geldi. Kılınan Cuma namazının ardından Küçüksu Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Yıldırım, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Mahalle esnafı gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Yıldırım ise, esnaflara hayırlı işler dileyerek, Kurban Bayramlarını da şimdiden kutladı.